Momenteel zijn alle woningen verhuurd. Klik hier in om je in te schrijven voor de reservelijst.

LONG stay
appartementen

Een moderne woonplek aan de Boezemweg in hartje Rotterdam.

Uitgerust met alle nodige voorzieningen voor jouw verblijf.

ONBEZORGD WONEN

In het kort

Het aanbod van de Boezem is breed, dus kies wat bij je past. Van appartementen met een enkele slaapkamer tot driekamerappartementen met een extra grote leefruimte. Welke woning je ook kiest, licht en ruimte voeren in elk appartement de boventoon.

Niet alleen binnen, maar ook buiten is de Boezem ingesteld op jouw behoeften. Woon je beneden, dan heb je een buitenruimte grenzend aan de rustgevende binnentuin. Woon je bovenin, dan zit jouw buitenruimte aan de stadse kant en geniet je van een prachtig uitzicht over de Rotterdamse skyline!

LONG STAY

Bij de Boezem heb je de keuze uit long stay appartementen. Dankzij de praktische ligging aan de Boezemweg vind je het stadscentrum op een steenworp afstand. Zo ben je snel onderweg naar jouw bestemming: voor werk, studie én voor recreatie. 

Modern afgewerkt

Alle appartementen worden modern afgewerkt en volledig gestoffeerd. De short stay appartementen worden gemeubileerd opgeleverd, dat handig is als je op zoek bent naar een tijdelijk verblijf. In jouw nieuwe thuis heb je alle nodige voorzieningen direct tot je beschikking – tot op de complete keuken, badkamer en handige bergruimte aan toe.

In iedere woning profiteer je van een ruim doorlopend woon- en eetgedeelte met kamerbrede raampartijen en een ruim balkon. Zo heb je doorgaans een fantastische lichtinval en geniet je – vooral bovenin! – van een adembenemend uitzicht over de stadse omgeving.

0
MINUTEN LOPEN NAAR

Kipstraat & Goudsesingel

0
MINUTEN FIETSEN NAAR

Kralingse Bos

0
MINUTEN MET OV NAAR

Rotterdam Centraal

WONEN IN ROTTERDAM

Bekijk woningoverzicht

Wordt boezemvriend

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WEES ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN DE START VERHUUR EN NIEUWE UPDATES.